youpi

Tussen alle kinderbrillenlabels springt het merk Youpi! er helemaal uit. Die populariteit heeft het label vooral te danken aan de vrolijke kleurtjes, speelse motieven en een uitstekende pasvorm voor kleine snoetjes.

Zoals de naam al aangeeft, is de boodschap van dit kindermerk dat een bril dragen superleuk is! Life = Youpi! De collectie bestaat uit een serie kleurrijke monturen die speels, hip en stevig zijn. Aan de kinderlijn is een heus onderzoek vooraf gegaan. “Kinderen vinden een bril vaak vervelend,” zegt design manager Arianne Jonkergouw, “en ze klagen dat ze ermee gepest worden. Daarom onderzochten we wat jonge brildragers wel leuk vinden. Wat bleek? Veel felle kleuren, tekeningen en prints vallen in de smaak.”

Youpi! is anders dan anders, soms sweet & sugar, maar ook stoer, funky en cool!

Eigenwijze prints

De Youpi!-collectie is een kleurenexplosie van vrolijke tinten. Felle kleuren, cartoons en opvallende prints vallen duidelijk in de smaak bij onze kleine (b)engels. Anders dan anders, soms sweet & sugar, maar ook stoer, funky en cool! Dit seizoen brengen de designers van Youpi! Pootjes met streepjes, stippen, cartoons, hartjes en fotoprints van schattige poesjes in vrolijke kleurtjes voor de meiden en stoere, cartoonprints voor de jongens.

Maar ook de vintage trend blijft voor kids heel erg actueel. Op een originele en hippe manier hebben de Youpi!-designers stijlen van toen vertaald in een modern jasje. De sportieve en hippe look maken van deze monturen een echte topper bij trendy kids.