vingino

In samenwerking met het succesvolle kindermodemerk Vingino wordt de Vingino Eyewear collectie gemaakt. Vingino brengt elk jaar een collectie kinderbrillen op de markt om blij van te worden! De favorieten van de vorige jaren blijven, maar worden uitgebreid met de toppers van het nieuwe jaar. Alles waar Vingino voor staat zult u terugvinden in deze collectie. Door te luisteren naar wat jongens en meiden van nu willen, slaagt Vingino er keer op keer in om monturen te maken waardoor brildragen hip wordt. De monturen zijn veelzijdig, van de ingetogen maar stoere Milan tot de vrouwelijke Lilly, versierd met strikjesmotief. Zowel kunststof als metaal vinden hun plek in de collectie en de modellen zijn er in diverse vormen. Is uw zoon of dochter of ben jij nog op zoek naar een gave bril? Jullie zijn van harte welkom in onze winkel!

VINGINO ZONNEBRILLEN VOOR STOERE KIDS

Kinderen kunnen hun hart ophalen aan de collectie Vingino zonnebrillen! Een kinderzonnebril moet uiteraard de ogen beschermen, maar kinderen moeten ‘m ook nog op willen doen. Dat is met de zonnebrillen van Vingino geen enkel probleem, want de hippe modellen in diverse kleuren komen aan alle wensen tegemoet.

De Vingino zonnebrillen van dit jaar bevatten als altijd veel kleur. Ook de glazen zijn in diverse opvallende varianten verkrijgbaar, waaronder spiegelglazen en polarizerende glazen voor een nog beter zicht. Voor stoere kids is er zelfs een pilotenmodel verkrijgbaar. Laat die zon maar komen!

Kinderen (én ouders) zijn van harte welkom in onze optiekzaak, we laten graag onze Vingino zonnebrillen aan u zien