superdry

Het iconische Britse merk Superdry breidt zijn kenmerkende stijlportfolio uit met een nieuwe collectie eyewear essentials bij Bril en meer. De collectie combineert Brits design met de Japanse stijl en uitstraling, natuurlijk met het oog voor detail en de unieke branding waar Superdry bekend om staat.

De lichte, flexibele materialen die Superdry heeft gebruikt voor de herencollectie, garanderen hoog draagcomfort. Veelzijdigheid was een van de hoofdthema’s in het ontwerpproces, waarbij elke bril past bij je behoeften op het werk en in je dagelijks leven. De collectie is voorzien van sportstrepen op de pootaanzet, opvallende Japanse grafische elementen en frisse kleuren om je look die extra edge te geven. Of je kunt kiezen voor een hoogwaardig, met de hand vervaardigd acetaatmontuur met monochrome Japanse grafische elementen en gepolijste chromen accenten voor een meer klassieke uitstraling.

Ook vrouwen kunnen hun garderobe actualiseren met de brillen van Superdry. De luxueuze afwerking en op sieraden geïnspireerde branding geven elke outfit een opvallende en elegante edge. Er zijn catseye- en boyfriend-monturen dus je kunt een stijl kiezen die bij jouw look past. Een opvallende zonnebril op sterkte of met gewone glazen wordt geheid een van je favorieten, die je het hele jaar door draagt.

Superdry werd in 2003 opgericht na een inspirerende reis naar Tokyo. Superdry wil “toekomstige klassiekers” maken, geïnspireerd op een samensmelting van iconische vintage Americana en in het oog springende Japanse grafische elementen met een Britse twist.