stateofart

Er komen veel goede dingen uit ons eigen Nederland en de brillen van State of Art kunnen zonder enige twijfel aan deze lijst toegevoegd worden. State of Art is een van Nederlands leidende merken op het gebied van mannenmode. Het merk kenmerkt zich door sportieve, eigentijdse en comfortabele mode met een passie voor klassieke auto’s en autosport. Dezelfde kenmerken zijn ook in de eyewear collectie gebruikt. Comfortabele brillen met een hoog draagcomfort, modern classics, kleurrijk en technische aspecten zijn er allemaal in terug te vinden in de volgende drie thema’s:

Modern classics
Naar aanleiding van het credo van State of Art, ‘Modern classics’, zijn diverse klassieke monturen vertaald naar de tegenwoordige tijd. Door het gebruik van modieuze kleuren en modernere materialen ontstaan moderne klassiekers die de tand des tijds moeiteloos weer jaren kunnen doorstaan.

Auto en autosport
Mannen en auto’s, het is en blijft een gouden combinatie. In de collectie is dit thema onder andere terug te zien in het gebruik van hoogwaardige lichtgewicht materialen zoals superlicht kunststof, aluminium en bewerkt metaal. Ook in de afwerking laat de autosport duidelijk zijn sporen na met bijvoorbeeld acetaat in carbonlook en de verwerking van details als een grill, bandenspoor en een bumper.

Kleur en mode
Om oude favorieten om te toveren in publiekslievelingen van de moderne tijd, worden de trends nauwlettend in de gaten gehouden. Hierdoor weet u zeker dat een State of Art bril past in het huidige modebeeld, zonder dat het montuur zijn onderscheidende waarde verliest.

Hebben deze mannelijke brillen uw aandacht getrokken? Pas eens een State of Art bril in onze optiekzaak!