rayban

Ray-Ban KIDS & junior

Modisch, stoer en eigenzinnig; een paar kernwoorden die kenmerkend zijn voor Ray ban kinderbrillen. Opvallende details en vernieuwende kleuren bepalen het gezicht van dit populaire kindermodemerk. Al deze kenmerken zijn terug te vinden in een collectie, die zowel voor jongens als meisjes gemaakt is. Of je nu een stoere bril wilt of een catchy zonnebril, jij maakt altijd de blits met jouw bril!


Ray-Ban dames en heren

Naast de bekende Ray-Ban zonnebrillen heeft Ray-Ban ook een prachtige lijn Ray-Ban brillen (correctiemonturen) die helemaal van deze tijd is. Leuke, hippe monturen in diverse kleuren voor zowel dames als heren. We hebben een enorme collectie aan monturen in huis. Voor alle Ray-Ban monturen hebben wij een speciale actie. vanaf €199 incl. hoogwaardige enkelvoudige kunststof glazen. Vraag ernaar in de winkel!


Ray-Ban zonnebrillen

Ray Ban zonnebrillen zijn de meest verkochte zonnebrillen van dit moment. De trendsettende, tijdloze monturen domineren al jaren de zonnebrillen mode. Iconische modellen als de pilotenbril Aviator, Aviator Large Metal, Wayfarer, New Wayfarer, Clubmaster, Cats en het nieuwe model Justin zijn onverminderd populair. Ray Ban zonnebrillen zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, gedetailleerd en vervaardigd van uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen.

Ray-Ban werd opgericht in 1937 door het Amerikaanse bedrijf Bausch & Lomb, dat van de United States Air Force de opdracht kreeg een modieuze zonnebril te ontwerpen met uitstekende glazen die de ogen van de piloten zouden beschermen tegen UV-straling. De metalen, goudkleurige Aviator Large Metal werd voorzien van groene Anti-Glare glazen van mineraal in een iconische druppelvorm. De zonnebril was direct een favoriet onder de US Air Force piloten én het Amerikaanse volk. De groeiende populariteit van Ray-Ban zonnebrillen werd nog meer onderstreept met de introductie van een ander iconisch model in 1952: de Ray-Ban Wayfarer, die direct werd opgepikt in Hollywood.

Elke Ray-Ban zonnebril is voorzien van het Ray-Ban logo dat subtiel op de brillenpootjes en het glas wordt afgebeeld. De brillenglazen van de meeste Ray-Ban zonnebrillen zijn vervaardigd van echt kristal, waardoor het helderste zicht wordt verkregen. Alle glazen zijn voorzien van 100% UV-bescherming en een krasvaste beschermlaag. Sommige brillen zijn voorzien van een polariserende, spiegel- of fotochromatische coating.