Penn & Ink N.Y.

Penn & Ink brillen: een collectie die nuchterheid en elegantie in stijl houdt
Met de nieuwe collectie van Penn & Ink N.Y. heeft u een bril die comfortabel én helemaal van nu is. Penn & Ink N.Y. is ontstaan vanuit een sterk en simpel idee: een prachtige eigentijdse collectie voor de zelfbewuste vrouw!

Relaxed, modern en vol levenslust
De Penn & Ink brillencollectie begon met een kickstart van 16 eigentijdse modellen, elk model maar liefst in 4 kleuren. Vooral rondere monturen zijn de afgelopen jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De brillen uit deze collectie zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig acetaat en hiermee draagt u meer een mode-accessoire dan een medisch hulpmiddel. Dit ronde montuur is verkrijgbaar in diverse kleuren: van fel geel tot helder blauw of bruin gevlekt. Voor ieder een gepast montuur! De collectie is onder andere perfect voor vrouwen die ontspannen in het leven staan en hun eigen stijl hebben. Dit wilt u toch ook? Bovendien levert een bril van Penn & Ink N.Y. esthetisch en geperfectioneerd draagcomfort!

Het verhaal achter elke Penn & Ink-bril
Net als de twee genieën achter Penn & Ink N.Y. is het modemerk als het ware een mooie combinatie van twee elementen, namelijk zakelijk en speels. ‘Penn’ is het creatieve brein en ‘Ink’ verzorgt de business-kant. Deze bijzondere samensmelting komt terug in ieder montuur: creatief en modern in één! Voor inspiratie reist het stel regelmatig af naar Brooklyn, het kloppend hart van de turbulente stad New York. Hier liggen de wortels van het merk. Door onder andere verschillende soorten culturen, voedsel, mooie plekken en mode in deze wereldstad raken Penn en Ink telkens weer geïnspireerd om voor u een mooie brillencollectie te creëren.

Bent u benieuwd naar de unieke Penn & Ink brillen en/of wilt u weten of uw perfecte montuur er tussen staat? U bent van harte welkom bij Bril en meer Optiek in Vinkeveen