liebeskind

LIEBESKIND Berlin heeft in korte tijd een groot deel van de Europese markt veroverd met zijn unieke en trendy kwaliteitsproducten gemaakt van het beste leer. Ook in Nederland is het stoere fashion label bij de betere speciaalzaken te vinden. Stoere lederen tassen, riemen clutches, portemonnees is waar LIEBESKIND de Europese markt mee heeft veroverd. Na dit grote succes is LIEBESKIND Berlin nu ook een geweldige zonnebrillenlijn gestart.

De LIEBESKIND Berlin zonnebrillen kenmerken zich door een gewaagde, stoere uitstraling. Ondanks deze eigenschappen is het LIEBESKIND gelukt om de modellen elegant en mét een perfecte pasvorm te creëren van hoogwaardig acetaat. De brillen variëren in kleurrijke opvallende dessins met mooie matte of glimmende tinten.

Naast een goede bescherming voor de ogen tijdens werk, sport en vrije tijd is een zonnebril ook een hippe mode-accessoire. De LIEBESKIND Berlin zonnebrillen zijn dan ook een absolute musthave voor de modebewuste vrouw. Een echte eye-catcher waar iedere vrouw blij van wordt!