einstoffen

Voor de brillen van Einstoffen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout of leisteen. Het jonge en innovatie merk uit Zwitserland ontwerpt sinds 2008 bijzondere monturen, stoere kleding en andere accessoires. De rauwe natuur uit de Alpen ontmoet de urban stijl uit de stad, en dat zie je terug in ieder brillenontwerp! Voor een Einstoffen bril van hout of leisteen bezoekt u Bril & meer Optiek in Vinkeveen!

Collectie brillen van leisteen
Brillen van steen en hout hoeven niet zwaar te zijn, dat bewijst het merk Einstoffen. De monturen van steen zijn bijzonder licht van gewicht en zitten comfortabel. Het geheim zit hem in de constructie van meerdere lagen hout, waar een dunne laag leisteen overheen zit. De stenen brillen zijn beschikbaar in uiteenlopende modellen voor zowel dames als heren. De monturen worden met de hand gemaakt, en door het gebruik van natuurlijke materialen is iedere bril uniek!

Brillen van duurzaam hout
Voor iedere Einstoffen bril is gebruik gemaakt van hout afkomstig uit bossen die beheerd worden volgens duurzame milieuregelgeving. U bent niet alleen gegarandeerd van kwaliteit, maar steunt ook de toekomst van onze planeet. Met stoere namen, zoals de Barbarella, Barista en Bierbaron, benadrukken de brillen nogmaals hun urban karakter. Dankzij de perfecte pasvorm, tijdloze ontwerpen en minimalistische details, is een houten bril van Einstoffen er één voor het leven.